Nuk gabon Juventus, fitore minimale por me tre pikë të çmuara

NOA
0 views
Published on Jan 6, 2018
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 1:11

  AMF raporton në kuvend

  Scan Televizion
  0 views
 • 1:17

  Nafta shfaqet e qëndrueshme

  Scan Televizion
  1 views
 • 1:18

  Dorëzimi i librave “falas” - Ministria e Arsimit, urdhër shkollave të nisin me vlerësimin e teksteve

  Scan Televizion
  1 views
 • 1:00

  Brenda Qershorit shlyhet TVSH -JA

  Scan Televizion
  0 views
 • 1:03

  Bitcoin, në performancë spektakolare

  Scan Televizion
  0 views
 • 1:05

  Një Shqipater në Parlamentin Europian

  Scan Televizion
  0 views
 • 1:11

  Shqipëria u “rindërtua”! - Në 5 vjet, bashkitë 3-fishuan të ardhurat nga lejet e ndërtimit

  Scan Televizion
  0 views
 • 1:17

  Bashkitë që “mbushën” arkën - Raporti/ Cilat performuan negativisht në mbledhjen e të ardhurave

  Scan Televizion
  0 views
 • 0:54

  Biznesmeni rus “zien” veten në një kazan, thotë se e bën për kurimin e sëmundjeve

  InfoKosova
  10 views
 • 2:00

  Zgjedhjet, “tërmet” në disa shtete -Greqi, Britani dhe Itali, qeveritë në rrezik.

  Scan Televizion
  0 views
 • 1:21

  Investitorët qetësohen nga zgjedhjet -Euro rritet prej “disfatës” së nacionalistëve. Tregjet, në të gjelbër

  Scan Televizion
  0 views
 • 1:19

  Edukimi, jemi të fundit në rajon -1 në 4 të rinj ka braktisur arsimin, 2 herë mbi normën e kërkuar nga BE

  Scan Televizion
  0 views
 • 0:04

  Arba Kokalari, fitorja

  Panorama
  43 views
 • 0:59

  Ermal Mamaqi sfidon në mënyrë interesante Flaka Krelanin dhe motrën e saj 2

  InfoKosova
  29 views
 • 0:58

  Ermal Mamaqi sfidon në mënyrë interesante Flaka Krelanin dhe motrën e saj

  InfoKosova
  20 views