hazard

SYRI.net
0 views
Published on Jan 4, 2018
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 0:29

  Nusja ne momentin e shperthimit ne Beirut

  JOQ Albania
  4.2K views
 • 4:34

  Babai i shkoi për ta vizituar në SHBA por u prek nga koronavirusi dhe i ndërroi jetë/ Me çfarë përballen studentët shqiptarë në universitetet amerikane

  NOA
  4 views
 • 0:18

  pretendim per penallti

  Panorama
  430 views
 • 0:21

  partizani goli i katert

  Panorama
  821 views
 • 0:47

  Shperthimi ne momentin kur gazetarja ishte ne lidhje direkte

  JOQ Albania
  14.3K views
 • 0:18

  BITRI GOL

  Panorama
  862 views
 • 0:18

  goli i trete i devollit

  Panorama
  789 views
 • 0:20

  goli i dyte devolli

  Panorama
  660 views
 • 0:9

  rast i humbur i devollit

  Panorama
  620 views
 • 0:20

  teqja pritje

  Panorama
  631 views
 • 0:08

  bitri shpeton partizanin

  Panorama
  722 views
 • 0:02

  penallti per partizanin

  Panorama
  920 views
 • 0:07

  PRITJA E PENALLTISE

  Panorama
  1.2K views
 • 0:08

  gol devolli

  Panorama
  872 views
 • 0:15

  perseritje

  Panorama
  729 views