"Ka 40 minuta i vdekur në mes të rrugës", shqiptari bëhet dëshmitar i aksidentit të rëndë në Athinë

JOQ Albania
0 views
Published on Dec 12, 2017
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 0:53

  Kartoni i kuq

  Panorama
  77 views
 • 0:47

  Goli i tretë

  Panorama
  115 views
 • 0:43

  Goli i dyte i Jang Bojs

  Panorama
  300 views
 • 0:13

  goli i jang bojsit

  Panorama
  846 views
 • 0:52

  Goditja e denimit

  Panorama
  302 views
 • 0:9

  Rasti i humbur i Oto Xhon

  Panorama
  164 views
 • 0:14

  Tentativa e Kale

  Panorama
  342 views
 • 0:20

  Rasti i Jang Bojs

  Panorama
  249 views
 • 0:08

  TIRANA STADIUM

  Panorama
  383 views
 • 0:06

  Osmani dhe Grenti

  Panorama
  94 views
 • 0:12

  Halili mbledhje

  Panorama
  107 views
 • 0:06

  Tirana disa ore para ndeshjes

  Panorama
  900 views
 • 0:06

  S4MM martohet ne ceremoni private

  News31
  68 views
 • 0:40

  Tirana largimi nga hoteli

  Panorama
  732 views
 • 0:13

  Pamjet që po bëjnë xhiron e rrjetit, tifozi mbështet ekipin e zemrës nga dhoma e gjumit

  JOQ Albania
  166 views