AKSIDENTI I ESKORTËS SË RAMËS, MBËRRIN ME HELIKOPTER NË TIRANË GARDISTI

NOA
0 views
Published on Nov 27, 2017
null

COMMENTS

    Last Videos


  • 0:11

    Goli i Grinud

    Panorama
    25 views
  • 0:13

    Goli i Rider.mp4

    Panorama
    16 views
  • 1:40

    Plas grushti në Parlament, shikoni si përleshen deputetët dhe shkak bëhet...(VIDEO)

    Panorama
    169 views
  • 0:11

    Goli i Musiala

    Panorama
    207 views
  • 0:21

    Festa e Vllaznise

    Panorama
    222 views
  • 0:54

    Goli i Sane

    Panorama
    439 views
  • 1:03

    Goli i Myler

    Panorama
    420 views
  • 0:11

    Goli i Jillmaz

    Panorama
    51 views
  • 0:14

    Goli i dyte i Verner

    Panorama
    97 views
  • 0:16

    Goli i Ozdoev

    Panorama
    189 views
  • 0:19

    Goli i Lukakut

    Panorama
    146 views
  • 0:14

    Goli i Ken

    Panorama
    281 views
  • 0:14

    Goli i dyte i Zenitit

    Panorama
    122 views
  • 0:17

    Goli i barazimit

    Panorama
    130 views
  • 0:11

    Goli i Verner

    Panorama
    163 views