Bie shtylla e tensionit nw Shijak, rrezikohet jeta e kalimtarwve dhe shoferwve

JOQ Albania
1 views
Published on Nov 25, 2017
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 0:24

  Goli i dyte i Vrionit

  Panorama
  1 views
 • 0:08

  Asisti i Gjimshitit

  Panorama
  133 views
 • 0:27

  Atalanta Gjimshiti asist

  Supersport
  5 views
 • 0:46

  Pretendimi per penallti i Tiranes

  Panorama
  175 views
 • 0:33

  Tirana pretendon penallti

  Supersport
  0 views
 • 0:10

  Gjuajtja e Mensah

  Panorama
  76 views
 • 0:07

  Mensah rasti

  Supersport
  6 views
 • 0:24

  Goli I Bregut

  Panorama
  0 views
 • 0:30

  Goditja e Totres

  Panorama
  119 views
 • 0:9

  Tirana Totre

  Supersport
  1 views
 • 0:22

  Goditja e Hoxhallarit

  Panorama
  70 views
 • 0:9

  Hoxhallari 64'

  Supersport
  3 views
 • 0:04

  Skënderbeu Mensah

  Supersport
  7 views
 • 0:10

  Skënderbeu Dwoumfour 61'

  Supersport
  3 views
 • 0:47

  Pretendimi per penallti i Skënderbeut

  Panorama
  540 views