Momenti kur kalërimi i demave nuk shkon ashtu siç duhet dhe të lë me pasoja, pamje të forta

JOQ Albania
0 views
Published on Nov 24, 2017
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 0:47

  Pretendimi per penallti i Skënderbeut

  Panorama
  145 views
 • 0:14

  Driblimi i Brojes

  Panorama
  2.1K views
 • 1:28

  Hedhja e fishekzjarreve në Korçë

  Panorama
  150 views
 • 0:33

  Ndërpritet ndeshja

  Supersport
  23 views
 • 0:53

  Tentativa tjetër e Dumfur

  Panorama
  97 views
 • 0:35

  Goli i Vrionit

  Panorama
  466 views
 • 0:20

  Bajrami pasa te goli i dyte

  Panorama
  479 views
 • 0:27

  Bajrami krosimi te goli i pare

  Panorama
  414 views
 • 0:35

  Driblimi i Seferit

  Panorama
  85 views
 • 0:07

  Tentativa e Seferit

  Panorama
  126 views
 • 0:08

  seferi

  Supersport
  53 views
 • 0:24

  Rasti i Dumfur

  Panorama
  99 views
 • 0:9

  rasti i dowmfowr

  Supersport
  9 views
 • 0:08

  rasti i pare i tiranes

  Supersport
  12 views