Aksidenti ne transballkanike Vlore

Vloranews
1 views
Published on Nov 23, 2017
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 0:10

  prekja me dore

  Panorama
  503 views
 • 3:52

  Shkelqim Muca deklarata e plotë

  Panorama
  0 views
 • 0:19

  Kale zevendesimi

  Panorama
  1.2K views
 • 0:53

  Kartoni i kuq

  Panorama
  265 views
 • 0:47

  Goli i tretë

  Panorama
  373 views
 • 0:43

  Goli i dyte i Jang Bojs

  Panorama
  515 views
 • 0:13

  goli i jang bojsit

  Panorama
  1.0K views
 • 0:52

  Goditja e denimit

  Panorama
  350 views
 • 0:9

  Rasti i humbur i Oto Xhon

  Panorama
  202 views
 • 0:14

  Tentativa e Kale

  Panorama
  382 views
 • 0:20

  Rasti i Jang Bojs

  Panorama
  273 views
 • 0:08

  TIRANA STADIUM

  Panorama
  428 views
 • 0:06

  Osmani dhe Grenti

  Panorama
  97 views
 • 0:12

  Halili mbledhje

  Panorama
  112 views
 • 0:06

  Tirana disa ore para ndeshjes

  Panorama
  949 views