shpërthimi në ballsh

Vloranews
0 views
Published on Nov 22, 2017
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 1:10

  Penalltia e humbur e Goxhajt

  Panorama
  324 views
 • 0:26

  Goli i dyte i Bylisit

  Panorama
  991 views
 • 0:43

  Goli i Bylisit

  Panorama
  799 views
 • 0:20

  Rasti i Murtaj

  Panorama
  274 views
 • 0:16

  Rastet e Bylisit

  Panorama
  183 views
 • 0:27

  Rasti i Murtajt

  Panorama
  141 views
 • 0:27

  grizman simeone

  Panorama
  296 views
 • 0:17

  Bylisi rast

  Panorama
  103 views
 • 0:27

  Gjuajtja e rrezikshme e Peposhit

  Panorama
  104 views
 • 0:19

  Rasti i rrezikshëm, gjuajtja e Hasanit

  Panorama
  142 views
 • 0:11

  Goli i Edon Hasanit

  Panorama
  932 views
 • 0:08

  Tifozet e Tiranës në Ballsh

  Panorama
  270 views
 • 0:19

  Gjuajta e rrezikshme e Ndrecës

  Panorama
  229 views
 • 0:22

  Kokainë, marijuanë dhe ekstazi nga Vlora në Tiranë, arrestohen pesë persona

  NOA
  123 views
 • 2:08

  Prifti irlandez

  Panorama
  114 views