Bora e papritur “kap” në befasi banorët dhe shkakton trazirat më të pa imagjinueshme

JOQ Albania
0 views
Published on Nov 21, 2017
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 0:07

  Rasti i Mensah

  Panorama
  58 views
 • 0:17

  Djurdjevic - shtylla

  Supersport
  0 views
 • 0:07

  Mensah Rasti

  Supersport
  21 views
 • 0:06

  Jonuzi goditje

  Supersport
  27 views
 • 0:06

  Portieri Djuriç

  Panorama
  111 views
 • 0:08

  Goditja e Valpoorte

  Supersport
  0 views
 • 0:16

  Rast Skenderbeu

  Supersport
  12 views
 • 0:9

  Goli i Latifit

  Panorama
  0 views
 • 0:06

  Zguro gjuan nga distanca

  Supersport
  13 views
 • 0:11

  Latifi Gol

  Supersport
  384 views
 • 0:05

  Goditja e Imerit

  Panorama
  86 views
 • 0:07

  Imeri gjuan nga distanca

  Supersport
  14 views
 • 0:14

  Da Silva goditje denimi

  Supersport
  36 views
 • 0:9

  Djurdjevic rast per Vllazninë

  Supersport
  51 views
 • 0:36

  “Atë e marrin për të tallur b*thën!”/ Iliri bën deklaratën e fortë për banorin e ri të shtëpisë

  ViralAlbania
  42 views