Vlorë aksidenti në panaja

Vloranews
0 views
Published on Nov 20, 2017
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 1:10

  Penalltia e humbur e Goxhajt

  Panorama
  175 views
 • 0:26

  Goli i dyte i Bylisit

  Panorama
  823 views
 • 0:43

  Goli i Bylisit

  Panorama
  684 views
 • 0:20

  Rasti i Murtaj

  Panorama
  240 views
 • 0:16

  Rastet e Bylisit

  Panorama
  167 views
 • 0:27

  Rasti i Murtajt

  Panorama
  127 views
 • 0:27

  grizman simeone

  Panorama
  243 views
 • 0:17

  Bylisi rast

  Panorama
  92 views
 • 0:27

  Gjuajtja e rrezikshme e Peposhit

  Panorama
  94 views
 • 0:19

  Rasti i rrezikshëm, gjuajtja e Hasanit

  Panorama
  136 views
 • 0:11

  Goli i Edon Hasanit

  Panorama
  872 views
 • 0:08

  Tifozet e Tiranës në Ballsh

  Panorama
  258 views
 • 0:19

  Gjuajta e rrezikshme e Ndrecës

  Panorama
  222 views
 • 0:22

  Kokainë, marijuanë dhe ekstazi nga Vlora në Tiranë, arrestohen pesë persona

  NOA
  123 views
 • 2:08

  Prifti irlandez

  Panorama
  114 views