Ermali sheh lakuriq Bleonën, e pret të dalë nga dushi dhe surprizon me atë që i bën

InfoKosova
0 views
Published on Nov 18, 2017
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 3:52

  Shkelqim Muca deklarata e plotë

  Panorama
  0 views
 • 0:19

  Kale zevendesimi

  Panorama
  897 views
 • 0:53

  Kartoni i kuq

  Panorama
  230 views
 • 0:47

  Goli i tretë

  Panorama
  331 views
 • 0:43

  Goli i dyte i Jang Bojs

  Panorama
  481 views
 • 0:13

  goli i jang bojsit

  Panorama
  1.0K views
 • 0:52

  Goditja e denimit

  Panorama
  341 views
 • 0:9

  Rasti i humbur i Oto Xhon

  Panorama
  191 views
 • 0:14

  Tentativa e Kale

  Panorama
  373 views
 • 0:20

  Rasti i Jang Bojs

  Panorama
  270 views
 • 0:08

  TIRANA STADIUM

  Panorama
  419 views
 • 0:06

  Osmani dhe Grenti

  Panorama
  96 views
 • 0:12

  Halili mbledhje

  Panorama
  111 views
 • 0:06

  Tirana disa ore para ndeshjes

  Panorama
  937 views
 • 0:06

  S4MM martohet ne ceremoni private

  News31
  80 views