Fëmija i ka këpucët me baltë, Rama ia dorëzon mamasë me shpejtësi dhe fshin xhaketën

JOQ Albania
0 views
Published on Nov 12, 2017
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 3:40

  Skënderbeu Berisha

  Supersport
  0 views
 • 4:53

  Tirana Shehi

  Supersport
  0 views
 • 7:54

  Skënderbeu Memelli

  Supersport
  0 views
 • 0:24

  Goli i dyte i Vrionit

  Panorama
  167 views
 • 0:08

  Asisti i Gjimshitit

  Panorama
  501 views
 • 0:27

  Atalanta Gjimshiti asist

  Supersport
  16 views
 • 0:46

  Pretendimi per penallti i Tiranes

  Panorama
  257 views
 • 0:33

  Tirana pretendon penallti

  Supersport
  0 views
 • 0:10

  Gjuajtja e Mensah

  Panorama
  126 views
 • 0:07

  Mensah rasti

  Supersport
  8 views
 • 0:24

  Goli I Bregut

  Panorama
  14 views
 • 0:30

  Goditja e Totres

  Panorama
  153 views
 • 0:9

  Tirana Totre

  Supersport
  3 views
 • 0:22

  Goditja e Hoxhallarit

  Panorama
  89 views
 • 0:9

  Hoxhallari 64'

  Supersport
  3 views