VLORE korsia e emergjences bllokohet nga makinat dhe kalimtaret

Vloranews
0 views
Published on Nov 10, 2017
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 0:13

  goli luftetari

  Panorama
  28 views
 • 0:12

  penallti per luftetarin

  Panorama
  80 views
 • 0:44

  Goli i dyte i Edmond Hoxhës

  Panorama
  165 views
 • 0:04

  luftetari rast

  Panorama
  20 views
 • 0:03

  laci

  Panorama
  13 views
 • 0:33

  Goli i Edmon Hoxhës | Besëlidha-Kastrioti 1-0

  Panorama
  200 views
 • 0:19

  sasuolo goli i dyte

  Panorama
  174 views
 • 0:07

  sasuolo barazim

  Panorama
  147 views
 • 0:07

  ALBERTO GOL

  Panorama
  79 views
 • 0:9

  gjoni traversa

  Panorama
  24 views
 • 0:03

  nuabueze

  Panorama
  48 views
 • 0:19

  goli i trete per lacin

  Panorama
  139 views
 • 0:20

  rast i trete

  Panorama
  36 views