Portieri i Atlasit, Oscar Ustari ka pësuar një dëmtim të rëndë .

Vloranews
0 views
Published on Nov 2, 2017
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 0:13

  ramos penallti

  Panorama
  71 views
 • 0:27

  Nënë e bijë u gjetën pajetë, flet banorja e pallatit: Kisha disa ditë që nuk i kisha parë

  NOA
  2.9K views
 • 0:04

  Kuro rast i shperdoruar

  Panorama
  187 views
 • 0:06

  Pretendimi per penallti i Teutës

  Panorama
  327 views
 • 0:11

  Rasti i Lorenco Vilës

  Panorama
  263 views
 • 0:08

  Tentativa e Todorovskit

  Panorama
  134 views
 • 1:9

  Do të të lëpij këmbët dhe …, “ligjërisht bionde” lexon live mesazhet erotike që merr në inbox

  NOA
  220 views
 • 0:9

  Pretendimi per penallti

  Panorama
  209 views
 • 0:05

  Pritja e Frasherit

  Panorama
  226 views
 • 0:07

  Gjuajtja e Limajt

  Panorama
  221 views
 • 1:10

  Penalltia e humbur e Goxhajt

  Panorama
  2.2K views
 • 0:26

  Goli i dyte i Bylisit

  Panorama
  3.6K views
 • 0:43

  Goli i Bylisit

  Panorama
  3.6K views
 • 0:20

  Rasti i Murtaj

  Panorama
  514 views
 • 0:16

  Rastet e Bylisit

  Panorama
  323 views