Kuçovë/ Gruaja hipën në majë të oxhakut dhe kërcënon se do të hidhet, kjo është arsyeja

JOQ Albania
0 views
Published on Nov 2, 2017
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 0:13

  goli luftetari

  Panorama
  15 views
 • 0:12

  penallti per luftetarin

  Panorama
  10 views
 • 0:44

  Goli i dyte i Edmond Hoxhës

  Panorama
  30 views
 • 0:04

  luftetari rast

  Panorama
  0 views
 • 0:03

  laci

  Panorama
  0 views
 • 0:33

  Goli i Edmon Hoxhës | Besëlidha-Kastrioti 1-0

  Panorama
  106 views
 • 0:19

  sasuolo goli i dyte

  Panorama
  99 views
 • 0:07

  sasuolo barazim

  Panorama
  75 views
 • 0:07

  ALBERTO GOL

  Panorama
  38 views
 • 0:9

  gjoni traversa

  Panorama
  18 views
 • 0:03

  nuabueze

  Panorama
  35 views
 • 0:19

  goli i trete per lacin

  Panorama
  106 views
 • 0:20

  rast i trete

  Panorama
  29 views