Vajza nga Serbia e pëson keq, shoferi e tërheq zvarrë dhe e nxjerr jashtë

NOA
1 views
Published on Nov 2, 2017
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 0:9

  Hoxhallari 64'

  Supersport
  0 views
 • 0:04

  Skënderbeu Mensah

  Supersport
  0 views
 • 0:10

  Skënderbeu Dwoumfour 61'

  Supersport
  0 views
 • 0:47

  Pretendimi per penallti i Skënderbeut

  Panorama
  231 views
 • 0:14

  Driblimi i Brojes

  Panorama
  2.4K views
 • 1:28

  Hedhja e fishekzjarreve në Korçë

  Panorama
  161 views
 • 0:33

  Ndërpritet ndeshja

  Supersport
  24 views
 • 0:53

  Tentativa tjetër e Dumfur

  Panorama
  104 views
 • 0:35

  Goli i Vrionit

  Panorama
  493 views
 • 0:20

  Bajrami pasa te goli i dyte

  Panorama
  504 views
 • 0:27

  Bajrami krosimi te goli i pare

  Panorama
  435 views
 • 0:35

  Driblimi i Seferit

  Panorama
  89 views
 • 0:07

  Tentativa e Seferit

  Panorama
  128 views
 • 0:08

  seferi

  Supersport
  57 views
 • 0:24

  Rasti i Dumfur

  Panorama
  103 views