Inter 1 - 0 verona

SYRI.net
0 views
Published on Oct 30, 2017
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 0:15

  Shqipja në telashe, dikush po përpiqet që t’i vjedhë... Paralajmërimi i 28-vjeçares: Do ju hedh në gjyq të gjithëve dhe do ma paguani me lekë në dorë!

  Panorama
  0 views
 • 0:9

  xhixha rast i humbur

  Panorama
  0 views
 • 0:16

  aksion i gjate i lacit

  Panorama
  28 views
 • 0:11

  Rasti i Vllaznisë

  Panorama
  55 views
 • 0:32

  hapet sistemi vadites ne elbasan arena ne mes te ndeshjes

  Panorama
  71 views
 • 0:03

  ibraimi i dedikon golin trajnerit Gega

  Panorama
  330 views
 • 0:18

  agim ibraimi gol ndaj Lac

  Panorama
  393 views
 • 0:30

  Supergoli i Hebajt me roveshatë

  Panorama
  389 views
 • 0:05

  teko humbet rast

  Panorama
  0 views
 • 0:12

  eze shtyn markun

  Panorama
  145 views
 • 0:59

  faulli i albion markut ndaj gashit

  Panorama
  156 views
 • 0:13

  rast i rrezikshëm laci

  Panorama
  87 views
 • 0:08

  Rasti i Krujës

  Panorama
  309 views