Kë zgjedhin vajzat gjermane, shqiptarin apo serbin? Eksperimenti që do t’ju befasojë

JOQ Albania
28 views
Published on Oct 9, 2017
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 0:12

  eze shtyn markun

  Panorama
  42 views
 • 0:59

  faulli i albion markut ndaj gashit

  Panorama
  54 views
 • 0:13

  rast i rrezikshëm laci

  Panorama
  39 views
 • 0:08

  Rasti i Krujës

  Panorama
  218 views
 • 7:05

  Kote - Hidi deklaratat pas ndeshjes

  Panorama
  2 views
 • 0:13

  Mosha për JLo është thjesht një numër! Diva muzikës pozon nudo dhe i lë të gjithë “pa frymë”

  Panorama
  114 views
 • 0:25

  Reagimi i Dovedan

  Panorama
  208 views
 • 0:13

  Rasti i Bylisit ne fund

  Panorama
  228 views
 • 0:59

  Nervozizëm në Korçë

  Panorama
  212 views
 • 0:29

  Goli i Idrizajt

  Panorama
  409 views
 • 0:9

  Hidi i mohon golin Marës

  Panorama
  180 views
 • 0:55

  Në rrugë pa maska dhe lëvizje pa leje pas orës 10:00, Policia nuk fal qytetarët që shkelën masat anti-Covid

  Panorama
  8 views
 • 0:12

  Rasti i Cares

  Panorama
  271 views
 • 0:41

  Goli i Okebugu

  Panorama
  612 views