“Me rop shpie ia futi”/ Vapa tërbon njerëzit, shpulla dhe fërkime gjatë shpërlarjes në Spille

JOQ Albania
41.0K views
Published on Jul 5, 2017
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 1:10

  Penalltia e Kesi

  Panorama
  239 views
 • 1:02

  Goli i Bekao

  Panorama
  237 views
 • 0:27

  Goli i Ylber Ramadanit

  Panorama
  258 views
 • 0:41

  Atentati në Vlorë (Pamje të rënda)

  gazetaatdheu
  0 views
 • 3:45

  Musta deklarata

  Panorama
  0 views
 • 0:13

  Traversa e Ardit Hoxhajt

  Panorama
  989 views
 • 0:27

  Penalltia e fituar nga Xhixha

  Panorama
  1.0K views
 • 0:13

  Goli i Lacit me penallti

  Panorama
  912 views
 • 0:19

  GOLI I EZE

  Panorama
  887 views
 • 0:36

  Rasti i Deliut

  Panorama
  139 views
 • 0:43

  Rasti i Xhixhës

  Panorama
  148 views
 • 0:37

  Supergoli i Dejvi Bregut

  Panorama
  1.9K views
 • 0:26

  Rasti i Xhixhës

  Panorama
  163 views
 • 0:11

  Goli i Lacit

  Panorama
  821 views