Pamja nga vendngjarja.

JOQ Albania
34 views
Published on Apr 25, 2017
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 0:27

  Pritja e Isli Hidit

  Panorama
  5 views
 • 1:23

  Penalltia dhe goli i Gjates

  Panorama
  564 views
 • 0:19

  Perplasja Eze-Qirko

  Panorama
  167 views
 • 0:13

  Rasti i artë i shpërdoruar nga Mensah

  Panorama
  243 views
 • 0:47

  Goli i Eze

  Panorama
  520 views
 • 1:39

  Penalltia dhe goli i Meksit

  Panorama
  517 views
 • 0:12

  Tranversa e Carkanjit

  Panorama
  188 views
 • 0:13

  Goli i Ibraimit

  Panorama
  788 views
 • 0:08

  Rasti i Mehmetllarit

  Panorama
  299 views
 • 0:23

  Goli i Stojanovic

  Panorama
  641 views
 • 0:19

  Goli i Mekeni

  Panorama
  191 views
 • 0:10

  Pretendimi per penallti

  Panorama
  342 views
 • 0:19

  Goli i Ramadanit

  Panorama
  229 views
 • 0:11

  Rasti i Mensah

  Panorama
  385 views
 • 0:19

  Goli i Artur

  Panorama
  412 views