Dhunohet striptistja

NOA
0 views
Published on Apr 24, 2017
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 0:41

  Momente tensioni në Shkodër

  Panorama
  27 views
 • 0:18

  Gjuajtja e Rezit nga distanca

  Panorama
  27 views
 • 0:30

  Rasti i artë i Dilaver

  Panorama
  91 views
 • 0:27

  Pritja e Isli Hidit

  Panorama
  101 views
 • 1:23

  Penalltia dhe goli i Gjates

  Panorama
  592 views
 • 0:19

  Perplasja Eze-Qirko

  Panorama
  181 views
 • 0:13

  Rasti i artë i shpërdoruar nga Mensah

  Panorama
  252 views
 • 0:47

  Goli i Eze

  Panorama
  542 views
 • 1:39

  Penalltia dhe goli i Meksit

  Panorama
  537 views
 • 0:12

  Tranversa e Carkanjit

  Panorama
  197 views
 • 0:13

  Goli i Ibraimit

  Panorama
  808 views
 • 0:08

  Rasti i Mehmetllarit

  Panorama
  304 views
 • 0:23

  Goli i Stojanovic

  Panorama
  655 views
 • 0:19

  Goli i Mekeni

  Panorama
  195 views
 • 0:10

  Pretendimi per penallti

  Panorama
  347 views