E paparë deri më sot, futbollistët qëllohen me minj të ngordhur

NOA
0 views
Published on Apr 20, 2017
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 1:23

  Penalltia dhe goli i Gjates

  Panorama
  396 views
 • 0:19

  Perplasja Eze-Qirko

  Panorama
  123 views
 • 0:13

  Rasti i artë i shpërdoruar nga Mensah

  Panorama
  180 views
 • 0:47

  Goli i Eze

  Panorama
  410 views
 • 1:39

  Penalltia dhe goli i Meksit

  Panorama
  417 views
 • 0:12

  Tranversa e Carkanjit

  Panorama
  148 views
 • 0:13

  Goli i Ibraimit

  Panorama
  677 views
 • 0:08

  Rasti i Mehmetllarit

  Panorama
  268 views
 • 0:23

  Goli i Stojanovic

  Panorama
  574 views
 • 0:19

  Goli i Mekeni

  Panorama
  164 views
 • 0:10

  Pretendimi per penallti

  Panorama
  326 views
 • 0:19

  Goli i Ramadanit

  Panorama
  185 views
 • 0:11

  Rasti i Mensah

  Panorama
  359 views
 • 0:19

  Goli i Artur

  Panorama
  393 views
 • 0:16

  I gjakosur dhe “KO” që në raundin e dytë, MekGregor “gjunjëzohet” para Poirier

  Panorama
  4.6K views