Momenti kur jetën nga vdekja e ndajnë vetëm 10 sekonda

NOA
0 views
Published on Apr 10, 2017
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 1:23

  Penalltia dhe goli i Gjates

  Panorama
  551 views
 • 0:19

  Perplasja Eze-Qirko

  Panorama
  163 views
 • 0:13

  Rasti i artë i shpërdoruar nga Mensah

  Panorama
  238 views
 • 0:47

  Goli i Eze

  Panorama
  513 views
 • 1:39

  Penalltia dhe goli i Meksit

  Panorama
  511 views
 • 0:12

  Tranversa e Carkanjit

  Panorama
  188 views
 • 0:13

  Goli i Ibraimit

  Panorama
  782 views
 • 0:08

  Rasti i Mehmetllarit

  Panorama
  299 views
 • 0:23

  Goli i Stojanovic

  Panorama
  635 views
 • 0:19

  Goli i Mekeni

  Panorama
  188 views
 • 0:10

  Pretendimi per penallti

  Panorama
  341 views
 • 0:19

  Goli i Ramadanit

  Panorama
  220 views
 • 0:11

  Rasti i Mensah

  Panorama
  384 views
 • 0:19

  Goli i Artur

  Panorama
  409 views
 • 0:16

  I gjakosur dhe “KO” që në raundin e dytë, MekGregor “gjunjëzohet” para Poirier

  Panorama
  4.8K views