Ajo quhet mace ekzotike dhe është shumë e rrallë në llojin e vet

NOA
0 views
Published on Mar 27, 2017
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 0:08

  Asisti i Gjimshitit

  Panorama
  97 views
 • 0:27

  Atalanta Gjimshiti asist

  Supersport
  4 views
 • 0:46

  Pretendimi per penallti i Tiranes

  Panorama
  162 views
 • 0:33

  Tirana pretendon penallti

  Supersport
  0 views
 • 0:10

  Gjuajtja e Mensah

  Panorama
  68 views
 • 0:07

  Mensah rasti

  Supersport
  4 views
 • 0:24

  Goli I Bregut

  Panorama
  0 views
 • 0:30

  Goditja e Totres

  Panorama
  118 views
 • 0:9

  Tirana Totre

  Supersport
  1 views
 • 0:22

  Goditja e Hoxhallarit

  Panorama
  65 views
 • 0:9

  Hoxhallari 64'

  Supersport
  3 views
 • 0:04

  Skënderbeu Mensah

  Supersport
  7 views
 • 0:10

  Skënderbeu Dwoumfour 61'

  Supersport
  3 views
 • 0:47

  Pretendimi per penallti i Skënderbeut

  Panorama
  520 views
 • 0:14

  Driblimi i Brojes

  Panorama
  4.5K views