Fëmijët zihen për lodrat, por babai i njërit prej tyre nuk duron dhe “shtron në hu” tjetrin

JOQ Albania
0 views
Published on Mar 16, 2017
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 0:10

  Gjuajtja e Mensah

  Panorama
  3 views
 • 0:07

  Mensah rasti

  Supersport
  0 views
 • 0:24

  Goli I Bregut

  Panorama
  0 views
 • 0:30

  Goditja e Totres

  Panorama
  57 views
 • 0:9

  Tirana Totre

  Supersport
  0 views
 • 0:22

  Goditja e Hoxhallarit

  Panorama
  44 views
 • 0:9

  Hoxhallari 64'

  Supersport
  2 views
 • 0:04

  Skënderbeu Mensah

  Supersport
  2 views
 • 0:10

  Skënderbeu Dwoumfour 61'

  Supersport
  2 views
 • 0:47

  Pretendimi per penallti i Skënderbeut

  Panorama
  409 views
 • 0:14

  Driblimi i Brojes

  Panorama
  3.4K views
 • 1:28

  Hedhja e fishekzjarreve në Korçë

  Panorama
  181 views
 • 0:33

  Ndërpritet ndeshja

  Supersport
  28 views
 • 0:53

  Tentativa tjetër e Dumfur

  Panorama
  112 views
 • 0:35

  Goli i Vrionit

  Panorama
  576 views