Rama në samitin e Sarajevës, deklaratë për bashkëpunimin ekonomik dhe një treg të përbashkët

NOA
0 views
Published on Mar 16, 2017
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 0:22

  Goditja e Hoxhallarit

  Panorama
  2 views
 • 0:9

  Hoxhallari 64'

  Supersport
  0 views
 • 0:04

  Skënderbeu Mensah

  Supersport
  0 views
 • 0:10

  Skënderbeu Dwoumfour 61'

  Supersport
  0 views
 • 0:47

  Pretendimi per penallti i Skënderbeut

  Panorama
  277 views
 • 0:14

  Driblimi i Brojes

  Panorama
  2.6K views
 • 1:28

  Hedhja e fishekzjarreve në Korçë

  Panorama
  163 views
 • 0:33

  Ndërpritet ndeshja

  Supersport
  27 views
 • 0:53

  Tentativa tjetër e Dumfur

  Panorama
  106 views
 • 0:35

  Goli i Vrionit

  Panorama
  507 views
 • 0:20

  Bajrami pasa te goli i dyte

  Panorama
  513 views
 • 0:27

  Bajrami krosimi te goli i pare

  Panorama
  448 views
 • 0:35

  Driblimi i Seferit

  Panorama
  91 views
 • 0:07

  Tentativa e Seferit

  Panorama
  129 views
 • 0:08

  seferi

  Supersport
  62 views