Pamjet shokuese në një shkollë në Kosovë, nxënësit bëjnë zhurmë dhe fyejnë mësuesin |VIDEO

NOA
0 views
Published on Mar 15, 2017
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 0:47

  Pretendimi per penallti i Skënderbeut

  Panorama
  42 views
 • 0:14

  Driblimi i Brojes

  Panorama
  1.6K views
 • 1:28

  Hedhja e fishekzjarreve në Korçë

  Panorama
  144 views
 • 0:33

  Ndërpritet ndeshja

  Supersport
  22 views
 • 0:53

  Tentativa tjetër e Dumfur

  Panorama
  90 views
 • 0:35

  Goli i Vrionit

  Panorama
  432 views
 • 0:20

  Bajrami pasa te goli i dyte

  Panorama
  427 views
 • 0:27

  Bajrami krosimi te goli i pare

  Panorama
  378 views
 • 0:35

  Driblimi i Seferit

  Panorama
  79 views
 • 0:07

  Tentativa e Seferit

  Panorama
  120 views
 • 0:08

  seferi

  Supersport
  53 views
 • 0:24

  Rasti i Dumfur

  Panorama
  94 views
 • 0:9

  rasti i dowmfowr

  Supersport
  9 views
 • 0:08

  rasti i pare i tiranes

  Supersport
  12 views
 • 0:38

  Goli i dyte i Jasir Asanit

  Panorama
  155 views