Ajo ka lindur pa këmbët e para, historia e bukur e Almedras |VIDEO

NOA
0 views
Published on Mar 9, 2017
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 0:11

  Goli i Grinud

  Panorama
  25 views
 • 0:13

  Goli i Rider.mp4

  Panorama
  16 views
 • 1:40

  Plas grushti në Parlament, shikoni si përleshen deputetët dhe shkak bëhet...(VIDEO)

  Panorama
  169 views
 • 0:11

  Goli i Musiala

  Panorama
  207 views
 • 0:21

  Festa e Vllaznise

  Panorama
  223 views
 • 0:54

  Goli i Sane

  Panorama
  439 views
 • 1:03

  Goli i Myler

  Panorama
  420 views
 • 0:11

  Goli i Jillmaz

  Panorama
  51 views
 • 0:14

  Goli i dyte i Verner

  Panorama
  97 views
 • 0:16

  Goli i Ozdoev

  Panorama
  189 views
 • 0:19

  Goli i Lukakut

  Panorama
  146 views
 • 0:14

  Goli i Ken

  Panorama
  281 views
 • 0:14

  Goli i dyte i Zenitit

  Panorama
  122 views
 • 0:17

  Goli i barazimit

  Panorama
  130 views
 • 0:11

  Goli i Verner

  Panorama
  163 views