Në Mars ka pasur sasi të mëdha uji, shokohen shkencëtarët

NOA
0 views
Published on Mar 7, 2017
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 0:11

  Goli i Grinud

  Panorama
  32 views
 • 0:13

  Goli i Rider.mp4

  Panorama
  21 views
 • 1:40

  Plas grushti në Parlament, shikoni si përleshen deputetët dhe shkak bëhet...(VIDEO)

  Panorama
  176 views
 • 0:11

  Goli i Musiala

  Panorama
  221 views
 • 0:21

  Festa e Vllaznise

  Panorama
  242 views
 • 0:54

  Goli i Sane

  Panorama
  457 views
 • 1:03

  Goli i Myler

  Panorama
  434 views
 • 0:11

  Goli i Jillmaz

  Panorama
  52 views
 • 0:14

  Goli i dyte i Verner

  Panorama
  99 views
 • 0:16

  Goli i Ozdoev

  Panorama
  191 views
 • 0:19

  Goli i Lukakut

  Panorama
  149 views
 • 0:14

  Goli i Ken

  Panorama
  287 views
 • 0:14

  Goli i dyte i Zenitit

  Panorama
  123 views
 • 0:17

  Goli i barazimit

  Panorama
  131 views
 • 0:11

  Goli i Verner

  Panorama
  165 views