Ndërpritet ndeshja në Shkodër, ulet në mes të fushës një helikopter dhe mbledh gjithë turmën

JOQ Albania
0 views
Published on Feb 12, 2017
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 0:17

  Rasti i Pusit

  Panorama
  56 views
 • 0:9

  gol haruni 3-3

  Panorama
  234 views
 • 0:24

  Traversa e Gilman Likës

  Panorama
  116 views
 • 0:15

  canka 1-2

  Panorama
  171 views
 • 0:15

  gol nuabueze 2-3

  Panorama
  352 views
 • 0:12

  gol teko 2-2

  Panorama
  283 views
 • 0:24

  gol sukaj penallti 2-1

  Panorama
  540 views
 • 0:11

  xhixha gol 1-1

  Panorama
  345 views
 • 0:30

  Rasti ideal i Vllaznisë

  Panorama
  180 views
 • 0:25

  Rasti i Malotës

  Panorama
  165 views
 • 0:13

  gol pjeshka 0-1

  Panorama
  652 views
 • 0:08

  Dëmet nga tërmetet, shikoni si është shkatërruar banesa në Ndroq

  Panorama
  184 views
 • 0:23

  Dëmet nga tërmetet, shikoni si është shkatërruar banesa në Ndroq

  Panorama
  253 views
 • 0:19

  Mehmeti 1-1

  Panorama
  296 views
 • 0:08

  Gjuajtja e Likës

  Panorama
  169 views