"Po vinte fundi i botës"

NOA
0 views
Published on Feb 8, 2017
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 0:54

  Përgjimi 8. Mbledhja e ID-ve, qytetari-Imer Lalës: A të ja jap ato karta Shefkiut

  NOA
  0 views
 • 2:10

  Përgjimi 5 Nipi i Ymer Lales i shqetesuar per publikimin e videos me leke neper duar

  JOQ Albania
  2 views
 • 0:54

  Pergjimi 8

  Panorama
  0 views
 • 1:28

  Përgjimi 7

  Panorama
  1 views
 • 4:00

  Përgjimi 3 Saimir Tahiri falënderon shefin e policisë

  JOQ Albania
  512 views
 • 2:10

  Përgjimi 5/ Imer Lala njoftohet se një emision investigativ ka zbuluar blerjen e votave

  NOA
  17 views
 • 1:24

  Pergjimi 6

  Panorama
  0 views
 • 2:10

  Pergjimi 5

  Panorama
  0 views
 • 2:55

  Pergjimi 2

  Panorama
  2 views
 • 2:55

  Përgjimi 2. Qefalia-shefit të policisë: Do vijë Flamuri të kontrollojë, merr masa

  NOA
  17 views
 • 3:40

  Pergjimi 1

  Panorama
  2 views
 • 4:00

  Pergjimi nr 3 Robert Aga flet me Xhemal Qefaline Saimir Tahirin dhe Ulsi MAnjen

  Panorama
  31 views
 • 0:31

  Pergjimi 9

  Panorama
  0 views
 • 4:00

  Përgjimi 3_ Saimir Tahiri falënderon shefin e policisë

  Panorama
  2 views
 • 4:00

  Tjetër video nga "Bild". Dibër, Saimir Tahiri falënderon shefin e policisë

  NOA
  1 views