Shoferi merr gjobë për rripin e sigurimit, por acarohet keq me policinë për një arsye të madhe

Jeta osh qef
1 views
Published on Jan 31, 2017
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 0:22

  Goli i 6-të

  Panorama
  33 views
 • 0:37

  Goli i 5-te i Çekisë

  Panorama
  35 views
 • 0:38

  Goli i katërt

  Panorama
  48 views
 • 0:46

  Goli i tretë

  Panorama
  81 views
 • 1:02

  Goli i dyte i Cekise

  Panorama
  120 views
 • 0:51

  Goli i Çekisë U-17

  Panorama
  129 views
 • 0:14

  Në hapat e prindërve, djali i Tunës talent i lindur në muzikë

  Panorama
  114 views
 • 0:56

  I dhuron një Lamborghini dhe i propozon martesë, ndodh e papritura

  NOA
  249 views
 • 0:46

  Forca e ligjit ne territor, arrestimet

  NOA
  107 views
 • 0:46

  Forca e Ligjit ne territor, materialet e sekuestruara

  NOA
  74 views
 • 0:46

  “Goditja e të fortëve”, Policia publikon shifrat: Kemi arrestuar më shumë se 300 persona

  Panorama
  54 views
 • 0:46

  “Goditja e të fortëve”, Policia publikon shifrat: Kemi arrestuar më shumë se 300 persona

  Panorama
  77 views
 • 0:23

  Meta ceremonia

  Panorama
  52 views
 • 0:23

  Meta pritet me ceremoni shtetërore nga Presidenti austriak

  NOA
  11 views