Një çift tenton të trafikojnë drogë nga porti i Durrësit, heroina në çantën e gruas

NOA
0 views
Published on Jan 11, 2017
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 0:06

  Biseda mes Orsato dhe Kristante

  Panorama
  23 views
 • 0:34

  Dueli Ngo-Ivanovic

  Panorama
  288 views
 • 0:49

  Penalltia e humbur nga Roma

  Panorama
  775 views
 • 0:12

  Goli i Ken

  Panorama
  1.8K views
 • 0:39

  Udhezimet per Aleksin

  Panorama
  77 views
 • 0:35

  Qirko shpeton porten nga Behiratce

  Panorama
  283 views
 • 0:14

  Goli i Limajt

  Panorama
  1.5K views
 • 0:18

  Rasti i Romës

  Panorama
  508 views
 • 0:25

  Goli i Totre

  Panorama
  840 views
 • 0:17

  Autogoli i Najdovskit

  Panorama
  600 views
 • 0:18

  Rasti i Viles

  Panorama
  150 views
 • 0:28

  Rasti i Xhixhes

  Panorama
  220 views
 • 0:16

  Goli i Ivanovic

  Panorama
  871 views
 • 0:28

  Goli I Xhixhes

  Panorama
  1.8K views