Fier/ Pulës i ngrin veza në të pasme, e paparë se si e zgjidh situatën

JOQ Albania
6 views
Published on Jan 10, 2017
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 0:06

  Biseda mes Orsato dhe Kristante

  Panorama
  0 views
 • 0:34

  Dueli Ngo-Ivanovic

  Panorama
  277 views
 • 0:49

  Penalltia e humbur nga Roma

  Panorama
  732 views
 • 0:12

  Goli i Ken

  Panorama
  1.7K views
 • 0:39

  Udhezimet per Aleksin

  Panorama
  77 views
 • 0:35

  Qirko shpeton porten nga Behiratce

  Panorama
  277 views
 • 0:14

  Goli i Limajt

  Panorama
  1.5K views
 • 0:18

  Rasti i Romës

  Panorama
  490 views
 • 0:25

  Goli i Totre

  Panorama
  816 views
 • 0:17

  Autogoli i Najdovskit

  Panorama
  586 views
 • 0:18

  Rasti i Viles

  Panorama
  149 views
 • 0:28

  Rasti i Xhixhes

  Panorama
  218 views
 • 0:16

  Goli i Ivanovic

  Panorama
  858 views
 • 0:28

  Goli I Xhixhes

  Panorama
  1.8K views