Revoltohen prindërit holandezë, në programin “multikulturor” fëmijët detyrohen të luten për Islamin

NOA
0 views
Published on Dec 30, 2016
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 1:23

  Penalltia dhe goli i Gjates

  Panorama
  523 views
 • 0:19

  Perplasja Eze-Qirko

  Panorama
  159 views
 • 0:13

  Rasti i artë i shpërdoruar nga Mensah

  Panorama
  226 views
 • 0:47

  Goli i Eze

  Panorama
  498 views
 • 1:39

  Penalltia dhe goli i Meksit

  Panorama
  497 views
 • 0:12

  Tranversa e Carkanjit

  Panorama
  180 views
 • 0:13

  Goli i Ibraimit

  Panorama
  767 views
 • 0:08

  Rasti i Mehmetllarit

  Panorama
  298 views
 • 0:23

  Goli i Stojanovic

  Panorama
  627 views
 • 0:19

  Goli i Mekeni

  Panorama
  185 views
 • 0:10

  Pretendimi per penallti

  Panorama
  340 views
 • 0:19

  Goli i Ramadanit

  Panorama
  213 views
 • 0:11

  Rasti i Mensah

  Panorama
  382 views
 • 0:19

  Goli i Artur

  Panorama
  407 views
 • 0:16

  I gjakosur dhe “KO” që në raundin e dytë, MekGregor “gjunjëzohet” para Poirier

  Panorama
  4.8K views