Ndarja e ndihmave

JOQ Albania
0 views
Published on Dec 28, 2016
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 1:23

  Penalltia dhe goli i Gjates

  Panorama
  89 views
 • 0:19

  Perplasja Eze-Qirko

  Panorama
  29 views
 • 0:13

  Rasti i artë i shpërdoruar nga Mensah

  Panorama
  73 views
 • 0:47

  Goli i Eze

  Panorama
  231 views
 • 1:39

  Penalltia dhe goli i Meksit

  Panorama
  241 views
 • 0:12

  Tranversa e Carkanjit

  Panorama
  96 views
 • 0:13

  Goli i Ibraimit

  Panorama
  547 views
 • 0:08

  Rasti i Mehmetllarit

  Panorama
  228 views
 • 0:23

  Goli i Stojanovic

  Panorama
  479 views
 • 0:19

  Goli i Mekeni

  Panorama
  126 views
 • 0:10

  Pretendimi per penallti

  Panorama
  301 views
 • 0:19

  Goli i Ramadanit

  Panorama
  133 views
 • 0:11

  Rasti i Mensah

  Panorama
  330 views
 • 0:19

  Goli i Artur

  Panorama
  370 views
 • 0:16

  I gjakosur dhe “KO” që në raundin e dytë, MekGregor “gjunjëzohet” para Poirier

  Panorama
  4.4K views