Përplasen dy makina në tunel, gjatë inspektimit polici bie në tunel

JOQ Albania
21 views
Published on Dec 19, 2016
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 1:23

  Penalltia dhe goli i Gjates

  Panorama
  468 views
 • 0:19

  Perplasja Eze-Qirko

  Panorama
  147 views
 • 0:13

  Rasti i artë i shpërdoruar nga Mensah

  Panorama
  209 views
 • 0:47

  Goli i Eze

  Panorama
  461 views
 • 1:39

  Penalltia dhe goli i Meksit

  Panorama
  458 views
 • 0:12

  Tranversa e Carkanjit

  Panorama
  168 views
 • 0:13

  Goli i Ibraimit

  Panorama
  725 views
 • 0:08

  Rasti i Mehmetllarit

  Panorama
  288 views
 • 0:23

  Goli i Stojanovic

  Panorama
  604 views
 • 0:19

  Goli i Mekeni

  Panorama
  170 views
 • 0:10

  Pretendimi per penallti

  Panorama
  328 views
 • 0:19

  Goli i Ramadanit

  Panorama
  199 views
 • 0:11

  Rasti i Mensah

  Panorama
  373 views
 • 0:19

  Goli i Artur

  Panorama
  397 views
 • 0:16

  I gjakosur dhe “KO” që në raundin e dytë, MekGregor “gjunjëzohet” para Poirier

  Panorama
  4.7K views