Vajza 3-vjeçare i shpëton jetën nënës me një mënyrë të zgjuar |VIDEO

NOA
0 views
Published on Dec 4, 2016
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 1:23

  Penalltia dhe goli i Gjates

  Panorama
  560 views
 • 0:19

  Perplasja Eze-Qirko

  Panorama
  167 views
 • 0:13

  Rasti i artë i shpërdoruar nga Mensah

  Panorama
  243 views
 • 0:47

  Goli i Eze

  Panorama
  518 views
 • 1:39

  Penalltia dhe goli i Meksit

  Panorama
  517 views
 • 0:12

  Tranversa e Carkanjit

  Panorama
  188 views
 • 0:13

  Goli i Ibraimit

  Panorama
  786 views
 • 0:08

  Rasti i Mehmetllarit

  Panorama
  299 views
 • 0:23

  Goli i Stojanovic

  Panorama
  640 views
 • 0:19

  Goli i Mekeni

  Panorama
  190 views
 • 0:10

  Pretendimi per penallti

  Panorama
  341 views
 • 0:19

  Goli i Ramadanit

  Panorama
  227 views
 • 0:11

  Rasti i Mensah

  Panorama
  385 views
 • 0:19

  Goli i Artur

  Panorama
  411 views
 • 0:16

  I gjakosur dhe “KO” që në raundin e dytë, MekGregor “gjunjëzohet” para Poirier

  Panorama
  4.9K views