Prapaskenat e fotove zhveshur të Bleona Qeretit

NOA
1 views
Published on Dec 3, 2016
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 0:41

  Momente tensioni në Shkodër

  Panorama
  219 views
 • 0:18

  Gjuajtja e Rezit nga distanca

  Panorama
  73 views
 • 0:30

  Rasti i artë i Dilaver

  Panorama
  121 views
 • 0:27

  Pritja e Isli Hidit

  Panorama
  129 views
 • 1:23

  Penalltia dhe goli i Gjates

  Panorama
  596 views
 • 0:19

  Perplasja Eze-Qirko

  Panorama
  187 views
 • 0:13

  Rasti i artë i shpërdoruar nga Mensah

  Panorama
  252 views
 • 0:47

  Goli i Eze

  Panorama
  547 views
 • 1:39

  Penalltia dhe goli i Meksit

  Panorama
  543 views
 • 0:12

  Tranversa e Carkanjit

  Panorama
  197 views
 • 0:13

  Goli i Ibraimit

  Panorama
  809 views
 • 0:08

  Rasti i Mehmetllarit

  Panorama
  304 views
 • 0:23

  Goli i Stojanovic

  Panorama
  655 views
 • 0:19

  Goli i Mekeni

  Panorama
  196 views
 • 0:10

  Pretendimi per penallti

  Panorama
  347 views