Kryetari i Gjykatës Gjirokastër, i kërkon seks një gruaje në këmbim të vendimit

NOA
0 views
Published on Oct 28, 2016
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 0:52

  Goli i Brojës

  Panorama
  1.0K views
 • 0:21

  spektakli i Brojes

  Panorama
  3.3K views
 • 0:08

  Aksident i rëndë në Elbasan! Burrë e grua dergjen në mes të rrugës

  JOQ Albania
  186 views
 • 1:38

  Goli i Ramit

  Panorama
  421 views
 • 0:27

  Goli i Pedro Augusto

  Panorama
  816 views
 • 0:13

  Faulli ndaj Turkajt

  Panorama
  79 views
 • 0:08

  Rasti i Cyrbes

  Panorama
  59 views
 • 0:16

  Gjuajtja e Ajazit dhe grushtimi i Rexhepit

  Panorama
  77 views
 • 1:14

  Goli i Salah

  Panorama
  650 views
 • 0:07

  Asisti i Muhamed Salah

  Panorama
  1.2K views
 • 0:34

  Gjuajtja e Prodanit

  Panorama
  68 views
 • 0:20

  Goditja e Guindos

  Panorama
  61 views
 • 0:39

  Rasti i Grecës dhe pritja e Rexhepit

  Panorama
  47 views
 • 0:36

  Goditja nga distanca e Mllugjës

  Panorama
  31 views