C’po ndodh në shtëpinë e Kryeministrit, katër kamionë kalojnë shumë pranë saj

JOQ Albania
0 views
Published on Oct 18, 2016
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 1:38

  Goli i Ramit

  Panorama
  188 views
 • 0:27

  Goli i Pedro Augusto

  Panorama
  434 views
 • 0:13

  Faulli ndaj Turkajt

  Panorama
  43 views
 • 0:08

  Rasti i Cyrbes

  Panorama
  35 views
 • 0:16

  Gjuajtja e Ajazit dhe grushtimi i Rexhepit

  Panorama
  53 views
 • 1:14

  Goli i Salah

  Panorama
  406 views
 • 0:07

  Asisti i Muhamed Salah

  Panorama
  824 views
 • 0:34

  Gjuajtja e Prodanit

  Panorama
  54 views
 • 0:20

  Goditja e Guindos

  Panorama
  43 views
 • 0:39

  Rasti i Grecës dhe pritja e Rexhepit

  Panorama
  36 views
 • 0:36

  Goditja nga distanca e Mllugjës

  Panorama
  24 views
 • 2:48

  Momentet e tensionit

  Panorama
  31 views
 • 0:13

  Faulli ndaj Regi Lushkjes

  Panorama
  39 views
 • 0:34

  Goditja e Kastriotit

  Panorama
  71 views
 • 0:40

  Velkovski nuk realizon 2 metra nga porta

  Panorama
  86 views