Rama: Shqipëria e Madhe i takon së shkuarës

NOA
0 views
Published on Oct 17, 2016
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 0:51

  Avioni i Kobi Brajnat

  Panorama
  2.5K views
 • 0:11

  Makina del nga rruga dhe merr flakë, largohet drejtuesi

  Panorama
  38 views
 • 0:10

  Gavazaj protesta

  Panorama
  921 views
 • 0:10

  Prekja me dorë

  Panorama
  945 views
 • 0:14

  Gjuajtja e Bardhit

  Panorama
  49 views
 • 0:14

  Traversa e Abazajt

  Panorama
  879 views
 • 1:22

  Goli i Kukësit

  Panorama
  2.7K views
 • 0:14

  Gjuajtja e Trashit

  Panorama
  544 views
 • 0:14

  Gafa e gjyqtarit

  Panorama
  5 views
 • 0:13

  Shkurtaj rast

  Panorama
  560 views
 • 0:27

  Rasti i Shkurtajt

  Panorama
  354 views
 • 0:27

  Bardhi rast ideal

  Panorama
  307 views
 • 0:26

  Rasti i Gavazajt

  Panorama
  341 views
 • 0:10

  Gjuajtja e Braun

  Panorama
  242 views
 • 0:25

  Rast i Bicajt

  Panorama
  146 views