Vajza ulet në gjunjë dhe i propozon të fejuarit, reagimi i tij i pabesueshëm |VIDEO

NOA
0 views
Published on Oct 13, 2016
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 0:34

  Dueli Ngo-Ivanovic

  Panorama
  235 views
 • 0:49

  Penalltia e humbur nga Roma

  Panorama
  513 views
 • 0:12

  Goli i Ken

  Panorama
  1.3K views
 • 0:39

  Udhezimet per Aleksin

  Panorama
  64 views
 • 0:35

  Qirko shpeton porten nga Behiratce

  Panorama
  256 views
 • 0:14

  Goli i Limajt

  Panorama
  1.3K views
 • 0:18

  Rasti i Romës

  Panorama
  417 views
 • 0:25

  Goli i Totre

  Panorama
  740 views
 • 0:17

  Autogoli i Najdovskit

  Panorama
  532 views
 • 0:18

  Rasti i Viles

  Panorama
  132 views
 • 0:28

  Rasti i Xhixhes

  Panorama
  200 views
 • 0:16

  Goli i Ivanovic

  Panorama
  804 views
 • 0:28

  Goli I Xhixhes

  Panorama
  1.7K views
 • 1:26

  Momenti kur Reguilon i kërkon gjyqtarit të ndalojë ndeshjen

  Panorama
  2.0K views