Gratë zihen në mes të tregut në Fier

JOQ Albania
0 views
Published on Oct 8, 2016
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 0:06

  Biseda mes Orsato dhe kristante

  Panorama
  0 views
 • 0:34

  Dueli Ngo-Ivanovic

  Panorama
  266 views
 • 0:49

  Penalltia e humbur nga Roma

  Panorama
  694 views
 • 0:12

  Goli i Ken

  Panorama
  1.6K views
 • 0:39

  Udhezimet per Aleksin

  Panorama
  70 views
 • 0:35

  Qirko shpeton porten nga Behiratce

  Panorama
  275 views
 • 0:14

  Goli i Limajt

  Panorama
  1.4K views
 • 0:18

  Rasti i Romës

  Panorama
  473 views
 • 0:25

  Goli i Totre

  Panorama
  796 views
 • 0:17

  Autogoli i Najdovskit

  Panorama
  571 views
 • 0:18

  Rasti i Viles

  Panorama
  146 views
 • 0:28

  Rasti i Xhixhes

  Panorama
  216 views
 • 0:16

  Goli i Ivanovic

  Panorama
  841 views
 • 0:28

  Goli I Xhixhes

  Panorama
  1.7K views