Shqipëria e mbyll në avantazh pjesën e parë kundër Lihtenshtejnit, na nderon Hyka |VIDEO

NOA
0 views
Published on Oct 6, 2016
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 0:08

  Aksident i rëndë në Elbasan! Burrë e grua dergjen në mes të rrugës

  JOQ Albania
  27 views
 • 1:38

  Goli i Ramit

  Panorama
  314 views
 • 0:27

  Goli i Pedro Augusto

  Panorama
  633 views
 • 0:13

  Faulli ndaj Turkajt

  Panorama
  68 views
 • 0:08

  Rasti i Cyrbes

  Panorama
  51 views
 • 0:16

  Gjuajtja e Ajazit dhe grushtimi i Rexhepit

  Panorama
  63 views
 • 1:14

  Goli i Salah

  Panorama
  521 views
 • 0:07

  Asisti i Muhamed Salah

  Panorama
  1.0K views
 • 0:34

  Gjuajtja e Prodanit

  Panorama
  59 views
 • 0:20

  Goditja e Guindos

  Panorama
  58 views
 • 0:39

  Rasti i Grecës dhe pritja e Rexhepit

  Panorama
  41 views
 • 0:36

  Goditja nga distanca e Mllugjës

  Panorama
  25 views
 • 2:48

  Momentet e tensionit

  Panorama
  36 views
 • 0:13

  Faulli ndaj Regi Lushkjes

  Panorama
  40 views
 • 0:34

  Goditja e Kastriotit

  Panorama
  77 views