Shqiptari i habit të gjithë, e kthen makinën në sharrë për dru

JOQ Albania
0 views
Published on Oct 5, 2016
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 0:21

  spektakli i Brojes

  Panorama
  888 views
 • 0:08

  Aksident i rëndë në Elbasan! Burrë e grua dergjen në mes të rrugës

  JOQ Albania
  87 views
 • 1:38

  Goli i Ramit

  Panorama
  368 views
 • 0:27

  Goli i Pedro Augusto

  Panorama
  724 views
 • 0:13

  Faulli ndaj Turkajt

  Panorama
  76 views
 • 0:08

  Rasti i Cyrbes

  Panorama
  56 views
 • 0:16

  Gjuajtja e Ajazit dhe grushtimi i Rexhepit

  Panorama
  67 views
 • 1:14

  Goli i Salah

  Panorama
  574 views
 • 0:07

  Asisti i Muhamed Salah

  Panorama
  1.1K views
 • 0:34

  Gjuajtja e Prodanit

  Panorama
  63 views
 • 0:20

  Goditja e Guindos

  Panorama
  61 views
 • 0:39

  Rasti i Grecës dhe pritja e Rexhepit

  Panorama
  44 views
 • 0:36

  Goditja nga distanca e Mllugjës

  Panorama
  27 views
 • 2:48

  Momentet e tensionit

  Panorama
  38 views
 • 0:13

  Faulli ndaj Regi Lushkjes

  Panorama
  40 views