E pazakontë/ Forcat Shqiponja ndalojnë dasmorët në Tiranë, por ja çfarë ndodh në fund

JOQ Albania
0 views
Published on Oct 3, 2016
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 1:38

  Goli i Ramit

  Panorama
  265 views
 • 0:27

  Goli i Pedro Augusto

  Panorama
  538 views
 • 0:13

  Faulli ndaj Turkajt

  Panorama
  59 views
 • 0:08

  Rasti i Cyrbes

  Panorama
  45 views
 • 0:16

  Gjuajtja e Ajazit dhe grushtimi i Rexhepit

  Panorama
  58 views
 • 1:14

  Goli i Salah

  Panorama
  458 views
 • 0:07

  Asisti i Muhamed Salah

  Panorama
  926 views
 • 0:34

  Gjuajtja e Prodanit

  Panorama
  58 views
 • 0:20

  Goditja e Guindos

  Panorama
  49 views
 • 0:39

  Rasti i Grecës dhe pritja e Rexhepit

  Panorama
  39 views
 • 0:36

  Goditja nga distanca e Mllugjës

  Panorama
  25 views
 • 2:48

  Momentet e tensionit

  Panorama
  35 views
 • 0:13

  Faulli ndaj Regi Lushkjes

  Panorama
  40 views
 • 0:34

  Goditja e Kastriotit

  Panorama
  74 views
 • 0:40

  Velkovski nuk realizon 2 metra nga porta

  Panorama
  92 views