Mjeket duke kercyer gjate operacionit

NOA
0 views
Published on Sep 28, 2016
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 0:13

  Alvesh instagram

  Panorama
  0 views
 • 0:22

  Goli i 6-të

  Panorama
  36 views
 • 0:37

  Goli i 5-te i Çekisë

  Panorama
  37 views
 • 0:38

  Goli i katërt

  Panorama
  51 views
 • 0:46

  Goli i tretë

  Panorama
  88 views
 • 1:02

  Goli i dyte i Cekise

  Panorama
  125 views
 • 0:51

  Goli i Çekisë U-17

  Panorama
  132 views
 • 0:14

  Në hapat e prindërve, djali i Tunës talent i lindur në muzikë

  Panorama
  114 views
 • 0:56

  I dhuron një Lamborghini dhe i propozon martesë, ndodh e papritura

  NOA
  254 views
 • 0:46

  Forca e ligjit ne territor, arrestimet

  NOA
  108 views
 • 0:46

  Forca e Ligjit ne territor, materialet e sekuestruara

  NOA
  75 views
 • 0:46

  “Goditja e të fortëve”, Policia publikon shifrat: Kemi arrestuar më shumë se 300 persona

  Panorama
  56 views
 • 0:46

  “Goditja e të fortëve”, Policia publikon shifrat: Kemi arrestuar më shumë se 300 persona

  Panorama
  79 views
 • 0:23

  Meta ceremonia

  Panorama
  52 views
 • 0:23

  Meta pritet me ceremoni shtetërore nga Presidenti austriak

  NOA
  13 views