iPhone 7 do të shitet bashkë me “AirPods”, ja çfarë janë dhe pse shërbejnë

JOQ Albania
0 views
Published on Jul 18, 2016
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 0:34

  Gjuajtje e Hebajt

  Panorama
  171 views
 • 0:42

  Pritja e Alban Hoxhës

  Panorama
  130 views
 • 0:10

  Gjuajtja e Shkodrës

  Panorama
  107 views
 • 0:06

  Pritja e Alban Hoxhës

  Panorama
  97 views
 • 0:31

  Goli i djalit te Maldinit

  Panorama
  471 views
 • 0:11

  Aksidenti në Tapizë, Tiranë.

  JOQ Albania
  113 views
 • 0:21

  Gjuajtja e Rexhinaldos me kokë

  Panorama
  159 views
 • 0:12

  Grabitja ne Durres

  Panorama
  156 views
 • 0:10

  Hoxha shpetimtar

  Panorama
  188 views
 • 0:20

  Pretendimi për penallti

  Panorama
  315 views
 • 0:28

  Bardhi rast

  Panorama
  168 views
 • 0:22

  Kartoni i Telushit

  Panorama
  156 views
 • 1:04

  Shkodranët sfidojnë shiun e dalin në rrugë: Jep dorëheqjen o kryeministër legen

  JOQ Albania
  28 views
 • 0:48

  Shkodra ne proteste

  Panorama
  68 views
 • 0:29

  Devolli proteste

  Panorama
  80 views