Vajzat e ekranit dalin nga "binarët", të dehura dhe të zhveshura në rrugë

JOQ Albania
0 views
Published on Jul 12, 2016
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 0:34

  Gjuajtje e Hebajt

  Panorama
  187 views
 • 0:42

  Pritja e Alban Hoxhës

  Panorama
  147 views
 • 0:10

  Gjuajtja e Shkodrës

  Panorama
  115 views
 • 0:06

  Pritja e Alban Hoxhës

  Panorama
  105 views
 • 0:31

  Goli i djalit te Maldinit

  Panorama
  525 views
 • 0:11

  Aksidenti në Tapizë, Tiranë.

  JOQ Albania
  120 views
 • 0:21

  Gjuajtja e Rexhinaldos me kokë

  Panorama
  166 views
 • 0:12

  Grabitja ne Durres

  Panorama
  180 views
 • 0:10

  Hoxha shpetimtar

  Panorama
  200 views
 • 0:20

  Pretendimi për penallti

  Panorama
  323 views
 • 0:28

  Bardhi rast

  Panorama
  176 views
 • 0:22

  Kartoni i Telushit

  Panorama
  158 views
 • 1:04

  Shkodranët sfidojnë shiun e dalin në rrugë: Jep dorëheqjen o kryeministër legen

  JOQ Albania
  36 views
 • 0:48

  Shkodra ne proteste

  Panorama
  73 views
 • 0:29

  Devolli proteste

  Panorama
  83 views